couldbeworse
Henk from couldbeworse-comic.com

Henk

Henk is de protagonist van de strip. Sarcastisch, sceptisch en soms een beetje naief, met een hart van licht bezoedeld goud. Hij woont samen met zijn vriendin Anna, huisgod Yorgoth en vele willekeurige figuren die afwisselend over de vloer komen.

Anna from couldbeworse-comic.com

Anna

De vriendin van Henk en vaak de drijvende kracht achter Henk's avonturen.

Ctuly from couldbeworse-comic.com

Ctuly

Ctuly, demoon en meesteres van angst en nachtmerries, is de achterdochter van Ctulu. Na een avond doorzakken heeft Henk beloofd op Ctuly te passen, iets waar Anna erg blij mee is. Afgezien van dat Ctuly een drie duizend jarig wezen van pure kwaad is, is ze ook een lieflijk kind.

Yorgoth from couldbeworse-comic.com

Yorgoth

Hulde aan Yorgoth, brenger van yoghurt en fruittoetjes. Doe je gebedjes en misschien is er nog wat cruesli in de aanbieding. Henk is een van Yorgoth meest toegewijde volgelingen, verspreidt het heilige woord en gaat zelf mee op met sociale evenementen. Een God van weinig woorden, maar van veel daden.

Robby the Robot from couldbeworse-comic.com

Robby de Robot

Robby begon zijn carrière als een meester cocktailmaker en persoonlijke butler in Henks huishouden, maar was al snel aangetrokken tot de glitter en glamour van het stand-up leven. Na een erg succesvolle week met comedy specials en lovende kritieken, verdween Robby van het toneel.

Stan from couldbeworse-comic.com

Stan

Hij is Ha-Satan, prins der duisternis, de vloek van de mensheid, de grote vervuiler, De tegenstander. Heer van alle demonen en leider van de negende circle van de hell. Noem hem legion, want hij is velen. En zijn vrienden noemen hem Stan.

Betty from couldbeworse-comic.com

Betty

Betty the politiek geengageerde koe staat open voor het dieper discusieren van het huidige politieke klimaat. Het feit dat ze een koe is, houdt haar dan ook niet tegen!

Peter Panda from couldbeworse-comic.com

Peter Panda

Peter Panda, de held van NeverNeverLand staat klaar om samen met Tinkerbell de gemene kapitein Haak te verslaan. Door weer en wind beleeft Peter Panda spannende avonturen en vele heldendaden.

couldbeworse-comic.com

Joes

Joes heeft de ondankbare taak er voor te zorgen dat er daadwerkelijk elke week weer nieuwe strips ook daadwerkelijk weer op het internet verschijnen. De vaak weinig subtile hints die hij onze tekenaar geeft zorgen er wel voor dat er, dan wel practisch op de deadline, content opduikt. Wacht nog steeds op zijn eigen visite kaartjes!

filler

Niels

Het genie acther deze webcomic. Uit Niels zijn artistisch talent komt een enorme variatie aan verschillende illustraties, comics en stijlen. Over de jaren worden er oude stijlen vernieuwd, of komen er nieuwe bij. Last hebbend van een stevige portie dyslectie en het snel afgeleid zijn door van alles en nogwat, kan het nog wel eens voorkomen dat er een typfout de strips in glipt.

Follow us on Twitter!
Follow us on Facebook!

Copyright 2014 || watkanjewel.com || All rights reserved