couldbeworse

About

Wat kan je wel?

Wat kan je wel? is een online strip over de avonturen van Henk, zijn vriendin Anna en hun inwonende huisgod Yorgoth. Henks avonturen worden regelmatig afgewisseld met autobiografische strips over het leven van de tekenaar. De korte strips van enkele plaatjes staan vol met insider humor, sarcastische commentaren en afwisselende onderwerpen voor ieder type lezer. Met een stabiele twee keer per week update gaan we na 3 jaar nog steeds sterk.

Could Be Worse

Om de vleugels wat te spreiden is in 2014 begonnen aan een Engelstalige versie van Wat kan je wel?. Waar in Nederland de webcomic niet erg bekend en populair is, zijn er op het internet vele erg populaire Engelstalige webcomics te vinden met honderdduizenden trouwe fans. En omdat de avonturen van Henk natuurlijk veel interessanter, grappiger en beter getekend zijn dan all die andere strips is het onze plicht er voor te zorgen dat ook niet Nederlandstalige kunnen meegenieten. In de regel zullen de strips een directe vertaling zijn, hoewel het natuurlijk niet mogelijk is alle strips met typische Nederlandse onderwerpen te vertalen.

2paneltales

2paneltales is een van die projecten die een eigen leven is gaan leiden. Korte, alleen staande strips bestaande uit twee plaatjes die in het algemeen geen blad voor de mond nemen. Gericht op het wat meer gevorderde internet publiek zal de toon van deze strips een stuk groffer zijn. Alle strips zijn in het engels, gericht om op de vele internet community's zoals 9gag en Reddit te verschijnen.

Andere projecten

We zijn continue bezig met nieuwe projecten, van het illustreren van folders, kaarten en boeken tot het aankleden van LARP evenementen of ander commissie werk. Veel van dit soort illustraties zijn te vinden op onze galerij pagina en op Pinterest . Interesse in een persoonlijke illustratie of ander project? Je vindt onze contact informatie hier.

Favoriete Webcomics

Filler

Filler

PvPonline
Ctrl+Alt+Delete
LeastICouldDo
Looking For Group
sigmund
Giant In The Playground
The Trenches
Cyanide and Happiness
xkcd
Girls With Slingshots
Questionable Content
Penny Arcade
Table Titans

watkanjewel.comCouldBeWorse2paneltales
Follow us on Twitter!
Follow us on Facebook!

Copyright 2014 || watkanjewel.com || All rights reserved